Губернаторът на Ню Йорк Ендрю Куомо обяви заради сстрелбата с огнестрелно

...
Губернаторът на Ню Йорк Ендрю Куомо обяви заради сстрелбата с огнестрелно
Коментари Харесай

В Ню Йорк са ранени 26 души при 21 инцидента с огнестрелно оръжие

Губернаторът на Ню Йорк Ендрю Куомо обяви поради сстрелбата с огнестрелно оръжие , съобщаба БГНЕС. " Днес издавам изпълнителна заповед, с която разгласявам изключително състояние поради насилието с оръжие... това е рецесия в публичното опазване на здравето и би трябвало да действаме по съответния метод. Да обърнем нужното внимание на тази рецесия и да използваме нужните запаси ", сподели Куомо.

По-рано CNN заяви, че през уикенда сред 3-ти и 5-ти юли, по отношение на националния празник - Денят на независимостта, единствено в Ню Йорк са ранени 26 души при 21 случая с огнестрелно оръжие. Според пресслужбата на губернатора щатът ще сътвори отдел за предварителна защита на насилието с потребление на огнестрелни оръжия . Около 138,7 милиона $ ще бъдат вложени в стратегии за предварителна защита на престъпността и основаване на работни места за привличане на младежите в риск и „ извеждането на младежите от улицата “.
 Мадона релаксира с колоездене по улиците на Ню Йорк Мадона релаксира с колоездене по улиците на Ню Йорк
Кралицата на поп музиката Мадона е снимана да кара колело по улиците на Ню Йорк, без никаква защита. Според информация в медиите, това...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР